Om Tagdækning Nord ApS

Tagdækning Nord er et firma, som blev grundlagt i 2014.

Lige siden har vi udført både store såvel som små arbejdsopgaver indenfor tagdækning og står naturligvis også klar til at hjælpe dig med din opgave – uanset opgavens omfang.

Vi er et kvalitetsbevidst dansk tagdækningsfirma, som vægter højt, at du som kunde hos os altid er sikret et solidt og veludført stykke arbejde af aboslut højeste kvalitet. Vi anvender derfor kun TOR godkendte tagpap og sørger desuden også altid for at være omhyggelige i vore arbejde uanset omfanget af din opgave.

Grundigt og solidt arbejde

Vores håndværkere er utrolig dygtige og kompetente, og vi sørger for at levere et tagarbejde i højeste kvalitet. 

Du kan derfor trygt overlade renoveringen af dit tag til Tagdækning Nord ApS. 

Vores mangeårige erfaring har netop gjort os til specialister indenfor tagdækningsarbejde, og vores indsigt i taget og dets funktion hjælper os til hver gang at levere et resultat, vi er stolte af, og som lever op til dine krav og forventninger.

Ring og hør mere

Såfremt du ønsker at vide mere om Tagdækning Nord ApS, eller du ønsker at få et gratis og uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 22 44 18 94.​​

Indhent et uforpligtende tilbud

Bor du i Jerslev, Brønderslev og omegn og skal du bruge en kompetent tagdækker, så udfyld formularen og få et gratis tilbud!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder med​

Vi står klar til at besvare alle henvendelser

Tagdækning Nord ApS

​CVR: 35824847